Statusuri De 1 Martie

   Status de sts
1.  *    Mesaje de 1 Martie 2022 ❤️
Un buchet de lăcrămioare, un mănunchi de sentimente frumoase si o grămadă de îmbrățișări special pentru tine! ❤️ La multi ani ❤️
      

   Status de simona
2.  *    Iubirea mea
Cu ochii albastri
Aseara te-am vazut cu altii
Erai la brat cu ei razand
Iar eu stateam in parc plangnad
Si te-am strigat ,
Si te-ai uitat ,
Si ai plecat ,
Si mai lasat ,
Dar eu ,pe tine te iubesc
Si tu pe mine ma iubesti
Iar intr-o zi vei regreta
Si iar vei fi iubita mea.:*:*
      

   Status de descrieri
3.  *    De dragul primaveri cu ochi dulci iti spun
TE IUBESC!!!
Trece si toamna cu ale ei aspre dar colorate frunzii ale ei...
Iarna trece cu greau dar frumoasa de parca zici mii si mii de ingeri!!!
Uite vine dupa atatea luni grele una veselita cu martisoare pentru ai nostri dragi iubiti care ne incurajieza cu florii,dulciuri si cate va pupicuri dulci pentru ale noastre dragi
"extelente iubite pe care vor deveni sotii si a poi mamici".!?
(ASTA DOAR DACA NU SE FAC MAICUTE)...


      

   Status de citate
4.  *    Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc!
      

   Status de Cu drag de martisor
5.  *    Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!
      

   Status de MARTISORUL
6.  *    Sunt mic dar vreau sa iti spun ca te iubesc si ca dupa ce ma vei primi, o sa poti simti in inima ta o schimbare, o sa simti ca o data cu natura imbobocesti si tu, ca intr-o zi(apropiata) vei inflori la fel ca gingasele flori. Da, sunt eu MARTISORUL si te asigur ca asa va fi!
      

   Status de Viata alaturi de tine
7.  *    Viata alaturi de tine are iz de primavara! Infloresc la orice atingere a ta si simt ca zbor ca un fluturas cand imi spui cuvinte dulci. TE IUBESC!
      






   Status de Sarbatoarea de 1 Martie
8.  *    An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele
      

   Status de Esti fericirea zilei de primavara
9.  *    Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea zilei de primavara...
      

   Status de 1 Martie calator
10.  *    1 Martie calator, pe a lui aripa in zbor, iti aduce-un martisor, sa-ti mai treaca de al meu DOR !!!
      

   Status de tpu
11.  *    Din departari, pe aripi nestiute, purtat de un dulce si mirific dor, in cea mai minunata primavara, se indreapta catre tine un Martisor!
      

   Status de Primavara
12.  *    Primavara asta vreau sa simtim amandoi cum viata ne curge prin vine asemenea raurilor de munte eliberate de gerul iernii.
      

   Status de Simt primavara
13.  *    Simt primavara invadandu-mi simturile si ca de obicei gandurile mele se indreapta catre tine. Ma gandeam ca nu ti-am spus demult "Te iubesc !"... Dar odata cu primavara atat de insorita si atat de plina de viata am gasit si modul perfect in care sa-ti spun un surprinzator "Te iubesc!".
      

   Status de Primavara
14.  *    Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!
      

   Status de Viata, lumina, caldura
15.  *    Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii.
      


Mai multe Statusuri de 1 Martie :
  1   2


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Poezii De 1 Martie Pentru Mama, Statusuri De 1 Martie 2024, Sms De 1 Martie, Sms-uri De 1 Martie, Mesaje De 1 Martie 2024

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Urari De 1 Martie, Statusuri De Martisor, Urari De Martisor 2025, Sms De Martisor, Statusuri De Martisor 2026