Statusuri De Revelion 2025

🍾 Statusuri si Descrieri de Revelion 2023
    Făcându-ți urările e ca si cum aș vrea sa fiu o specie de spiriduș bun si simpatic ce are putere-a de a realiza fiecare dorința a ta, cuvintele magice sunt aceleași La Multi Ani si un An Nou Fericit 2023


🍾 Statusuri cu Clipe Fericite
    Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniște in suflet si cu multa dragoste in inima.


🍾 Statusuri cu Mama Iubita si un Tata Bun
    Mama iubita, Tata bun, Azi e ziua potrivita, sa va spun ce va doresc sa v-arat cat va iubesc. Va doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie buna, trai ușor, Bucurie si mult spor. La multi ani.


🍾 Statusuri si Citate de Revelion 2023
    Ultima zi din an este întâlnirea intre moarte si viata; omoram amărăciunile si clipele urate si re-aprindem iubirea si ințelepciunea.Un An Nou Fericit


🍾 Statusuri cu ce primim odata
    Sa primim odată cu colindătorii si lumina, căldura, liniștea, dragostea si împăcarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zăpada, ca fulgul in zbor sa primim speranța unui an nou. La Multi Ani!


🍾 Statusuri cu cele mai sincere Urari
    Cele mai sincere urări chiar daca fraze-le ți se par aceleași! Sănătate, Bani, Iubire de la un prieten sincer. La Multi Ani si un An Nou Fericit !!!


🍾 Statusuri sts
    Cu speranța ca anul nou 2023 va fi mai bun decât 2022, îți trimit o mie de papuci si îți urez un An Nou Fericit🍾 Statusuri Un an nou mai fericit,
    Un an nou mai fericit,
Cu de toate garnisit,
Sanatate si iubire
Si cu multa fericire!


🍾 Statusuri Frumusetea iernii
    Frumusețea iernii cu albul fulgilor de nea presarăți peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniți, iubiți, fericiți. Sa avem un 2023 așa cum ni-l dorim!


🍾 Statusuri Nimeni nu-ti vrea binele
    Daca simti ca nimeni nu-ti vrea binele, uitate pe cer, numara toate stelele, este binele ce ti-l vreu eu.La Multi Ani si un An Nou Fericit


🍾 Statusuri de Anul Nou 2023
    Anul Nou sa va dăruiască sănătate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. La Multi Ani!


🍾 Statusuri tpu
    Fie ca anul care începe sa ti se aștearnă in cale, poteca neteda , vegheata de steluțe norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi !


🍾 Statusuri de Sfintele Sarbatori 2022
    De sfintele Sărbători sa deschidem ușa pentru oaspeți dragi, si inima pentru speranță bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim înainte cu încredere, știind ca daca avem credință, drumul din fata noastră va fi presărat cu împliniri.


🍾 Statusuri de Sarbatori Crestine
    Acum, când sărbătorile creștine se apropie cu repeziciune îți doresc: pace in suflet, bucurie fără margini, sănătate cat cuprinde, credință in bine si săruturi o mie.Mai multe Statusuri de Revelion :
  1   2 3 4


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Revelion 2025 Amuzante, Statusuri De Revelion 2024, Urari De Revelion Haioase 2025

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Sms De Revelion 2025, Statusuri De Revelion In Engleza 2023, Statusuri De Anul Nou, Statusuri Pentru Revelion 2026, Statusuri De La Multi Ani 2025