Statusuri De Sarbatori

🎁 Statusuri de Sarbatori
    Îți doresc ca sărbătorile de iarna sa fie pentru tine ca niște izvoare din care vei sorbi fericirea, sănătatea, iubirea si liniștea sufleteasca si acestea sa nu sece niciodată! Un CRACIUN FERICIT si un AN NOU FERICIT!


🎁 Statusuri si Urari de Sarbatori fericite
    Cu totii iubim Craciunul pentru ca este atat de colorat: are colinde, are zambete, are zapada si globuri si, mai ales, are un Mos rumen care ne aduce la toti cadouri... Si chiar daca am crescut si nu mai credem ca el vine personal sa ne aduca bucurie stim ca toti cei dragi se gandesc la asta, asa cum si noi ne gandim cum le putem multumi ca fac parte din viata noastra.
Asa ca, Sarbatorile vin in primul rand cu cele mai frumoase urari:
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!


🎁 Statusuri si Descrieri de Sarbatori
    Iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste


🎁 Statusuri de La Multi Ani
    in noaptea asta soaptele si dorintele se vor ridica la cer. E Anul Nou. Incepe prin a-ti deschide sufletul, bucura-te si iubeste curat. La Multi Ani!


🎁 Statusuri de CRACIUN
    Zapada, brazii luminosi,colindele dau farmec Craciunului. Fie ca acest moment sa-l intampinati cu dragoste si caldura. CRACIUN FERICIT!


🎁 Statusuri cu Lumina Sfanta
    Fie ca lumina sarbatorilor sa va acopere sufletele de bucurie si sa va calauzeasca pasii spre un an nou mai bun..colindele sa va mangaie sufletele,ascunzisuri nestiute de nimeni..lasati lumina sfanta sa va ocroteasca .SARBATORI FERICITE


🎁 Statusuri cu Bucuria de Sarbatori
    Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. La multi ani!🎁 Statusuri Crăciun Fericit
    Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea, presarati peste gandurile tale, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea in suflet al celor dragi, sa-ti aduca noi provocari, noi vise si sa te surprinda cu tot ce are viata mai frumos!


🎁 Statusuri de Sarbatori Fericite
    Globuri colorate,lumanari aprinse si lumina in suflet.Acesta este craciunul. SARBATORI FERICITE!


🎁 Statusuri Sarbatori fericite
    Cu ocazia Sfintelor sarbatori de Cracin va urez noroc,fericire si liniste in casele si sufletele dumnevoastra.🎁 Statusuri Zboară acest mesaj
    de sărbători că o pasere măiastra. fie că liniştea. căldura şi bucuria să umple sărbătorile dumneavoastră


🎁 Statusuri citate
    Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire. Împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!


🎁 Statusuri tpu
    Sper să primești Mesaje de Sărbători și foarte mulți bani. Iți urez din tot sufletul meu Crăciun Fericit și La Mulți Ani!!!


🎁 Statusuri sts
    Sper că perioada Sărbătorilor de Iarnă să iți aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Să ai lumină an suflete și multă sănătate! Sărbători fericite şi La Mulți Ani!Mai multe Statusuri de Sarbatori :
  1   2 3


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri de Sarbatori 2024, Sms de Sarbatori, Urari de Sarbatori Fericite 2024

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri de Sarbatori Fericite, Statusuri Despre Sarbatorile de Iarna 2024, Statusuri de Sarbatori Triste, Statusuri Sarbatori de Iarna 2024

Mesaje de Sarbatori, Statusuri Pentru Sarbatori, Uraturi De Sarbatori 2023, Sms-uri De Sarbatori, Felicitari Animate De Sarbatori 2025