Statusuri De Craciun

   Status de Andreea
1.  *    Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusă, darurile cerului, lânga brad si langa foc, să va umple de noroc !
CRACIUN FERICIT ! Va ureaza ....


   Status de tpu
2.  *    Chiar dacă ai crescut și ne cam îndoim de existența lui Moș Crăciun. Eu jur că există și te rog să-i dai un mesaj acum


   Status de Impodobirea bradului
3.  *    Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa va aduca linistete si pace in suflet. Ganditi-va ca atunci cand va impodobiti bradul de Craciun, impodobiti ieslea cu paie umede si galbene in care s-a nascut Iisus Hristos. Fiecare casa poate deveni o iesle in care Mantuitorul se naste. Sarbatori fericite!


   Status de Numai clipe fericite!
4.  *    Zapada, brazi luminosi, cozonaci, colinde, cadouri ...toate acestea infrumuseteaza Sarbatoarea Craciunului...Fie ca acest moment sa te gaseasca alaturi de cei dragi si semnificatia Craciunului sa iti umple inima de dragoste, caldura si speranta...Iti doresc numai clipe fericite! Merry Christmas!


   Status de sts
5.  *    Pentru "omul mare" din tine: Craciun fericit, si un an nou - ca de obicei :) - mai bun decat toti cei dinainte! Iar pentru copilul din tine: nu uita sa te speli pe dinti, sa te joci in fiecare zi in aer liber, sa te uiti cu atentie la ceilalti, si sa visezi! Nu e nimic mai trist decat tristetea unui om vesel! Un batranel cu chipul drag a sosit la tine in prag. Sa nu-l gonesti, e Mos Craciun si iti aduce un an bun. "La Multi Ani!"


   Status de Craciunul
6.  *    Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie... ofera mai multa bunatate... uita greselile nevinovate... si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta... Craciun Fericit alaturi de cei dragi...


   Status de Craciunul
7.  *    Fie ca lumina sfanta ce se coboara de pe cer in aceasta zi a Nasterii Domnului sa patrunda in inima ta si sa te ajute sa-ti gasesti fericirea.


 

 


   Status de urari de craciun
8.  *    La multi ani cu sanatate
Sa aveti belsug, de toate
Bucurii si nestemate
De-acum si pe mai departe.


   Status de fulg de nea
9.  *    Un fulg de nea bate-n geam, ia gandurile mele frumoase si le pune sub bradul prietenilor.


   Status de descrieri
10.  *    Sa ninga frumos, poveste de iarna
Tot ce e bun peste noi sa astearna
Va fie Craciunul bogat luminos
Si anul cel nou, mai curat, mai voios!


   Status de Urari
11.  *    Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!


   Status de Sarbatori Fericite!
12.  *    Fie ca Minunatul Spirit al Sarbatorilor de iarna sa te insoteasca mereu, sa te protejeze, sa te vegheze si sa te lumineze. Craciun Fericit si un An Nou minunat, plin de Lumina si Iubire!


   Status de Urari din inima
13.  *    Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfint in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!


   Status de citate
14.  *    Iti doresc sarbatori fericite si un an bun in care sperantele sa ti se indeplineasca.
Mai multe Statusuri de Craciun :
  1   2 3 4 

 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Craciun 2021, Statusuri de Craciun Frumoase, Statusuri de Craciun Amuzante, Urari De Craciun 2021

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Sms Craciun, Mesaje De Craciun Noi, Urari pentru Craciun, Statusuri de Craciun Scurte 2022, Felicitari De Craciun, Urare De Craciun

Colinzi De Craciun, Urari Pentru Craciun 2022, Sms-uri Pentru Craciun, Urari De Craciun 2023