Statusuri De Valentine's Day

   Status de nicileta pityk ptr irinel
1.  *    Te-am cautat toata viata pana te-am gasit iar acum mi-e teama sa nu te pierd . ti-am ridicat altar in sufletul meu la care ingenunchez si ma inchin dulcele meu valentin .te iubesc uriasule.


   Status de maia
2.  *    Eu sunt aici, tu esti acolo. Unul dintre noi nu se afla unde trebuie


   Status de Marielle
3.  *    Iarta-mi ochii pentru ca te admira, Mi-ai furat inima te-am vazut eu, Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc!


   Status de Mihaela
4.  *    Oricat de speciale ar fi cuvintele,nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet


   Status de adda
5.  *    Undeva,cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singura,adu-ti aminte ca cineva,undeva,se gandeste la tine!


   Status de Marielle
6.  *    Iubesc 3 lucruri:Soarele,Luna si pe tine.Soarele-ziua,Luna-noaptea iar pe tine te iubesc pt totdeauna!


   Status de Alyze
7.  *    . Sunt un politist si te arestez pt ca esti tu.E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy.Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea.


 

 


   Status de Kaur
8.  *    As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.


   Status de Alexandra
9.  *    .Sunt 6 bilioane de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5.999.999.999..de oameni nu te pot inlocui!


   Status de adda
10.  *    Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata,iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!


   Status de maia
11.  *    Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul!...


   Status de Alyze
12.  *    Dragostea este ca un edifiuciu,iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.


   Status de Marielle
13.  *    Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.


   Status de Alyze
14.  *    Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubescMai multe Statusuri de Valentine's Day :
  1   2 3 4 5 

 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Valentine's Day 2021, Statusuri De Ziua Indragostitilor 2021, Statusuri De Sf Valentin 2021

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Sms De Valentine's Day 2021, Poezii De Valentine's Day, Mesaje De Valentine's Day 2021, Sms De Ziua Indragostitilor, Urari De Sfantul Valentin 2022, Statusuri De Valentines Day