Statusuri De 8 Martie

   Status de Mama
16.  *    Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
      

   Status de Femeia
17.  *    Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....
      

   Status de Pasiune
18.  *    Asa cum mainile pline de pasiune a celui care face sa se nasca inca un martisor ce simbolizeaza iubirea si puritatea asa te iubesc eu pe tine, sincer!
      

   Status de Un simplu martisor
19.  *    Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.
      

   Status de 8 martie
20.  *    Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESc!!!
      

   Status de Urare de 8 martie
21.  *    De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!
      

   Status de Primavara!
22.  *    Pentru toate mamele din Romania, bogate si mai putin bogate, cu cariera sau gospodine, tinere sau cu ghiocei la tample, le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!
      


   Status de E ziua mea
23.  *    E ziua mea de liniste, ziua in care eu nu pot sa mai uit ca sunt femeie, stau o secunda si ma uit in oglinda si imi dau seama ca am pierdut atata timp incercand sa fiu egala cu barbatul, am pierdut pentru ca a fi femeie este cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta viata. Frumusetea vine din ceea ce suntem...
      

   Status de Pentru mama
24.  *    Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie!
      

   Status de 8 Martie
25.  *    Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
      

   Status de Fericirea
26.  *    Pentru ca florile infloresc
In fiecare primavara,
Pentru ca suntem tineri
Si iubim prietenia
In numele ei
Si a tot ce-i frumos,
Eu iti doresc fericirea!
      

   Status de La multi ani de 8 Martie!
27.  *    Primavara care cel putin calendaristic a sosit sa va aduca realizarea tuturor idealurilor!
      

   Status de Sarbatoarea ta si a primaverii
28.  *    Ultima ninsoare-ncarca merii
Dar curand ei plini vor fi de floare!
Martie, mamico, sarbatoare!
Sarbatoarea ta si-a primaverii!
      

   Status de Pentru ca...
29.  *    Pentru ca florile infloresc
In fiecare primavara,
Pentru ca suntem tineri
Si iubim prietenia
In numele ei
Si a tot ce-i frumos,
Eu iti doresc fericirea!

      

   Status de Martisor pentru toate femeile
30.  *    Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

      


Mai multe Statusuri de 8 Martie :
1   2   3 4


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri de 8 Martie pentru mama 2024, Mesaje de 8 Martie pentru Fete, Urari de 8 Martie Pentru Femei

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje de 8 Martie pentru Fete, Statusuri de 8 Martie pentru Iubita Mea 2024, Statusuri De 8 Martie 2025, Urari De 8 Martie 2024, Serbare De 8 Martie

Urari de 8 Martie Pentru Femei, Sms De 8 Martie, Sms-uri De 8 Martie, Mesaj De 8 Martie 2024, Poezi De 8 Martie, Statusuri De 8 Martie 2026, Serbari De 8 Martie