Statusuri De Craciun

   Status de Colindele sa va incinte viata
29.  *    Cind se aud colindatori la geam, cind trebuie sa devenim mai buni, primeste vraja mirifica a Craciunului in sufletul tau. Daruieste iubire, e cel mai frumos dar pe care il poti face de Craciun. Fie ca Sfintele Sarbatori sa iti lumineze viata.


   Status de Sa le ai pe toate
30.  *    Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta!
Craciun fericit si Sarbatori fericite!   Status de Fulg de nea
31.  *    Cu fiecare fulg de nea
Un strop de fericire,
Cu fiecare Sfant Craciun
Un car de implinire.


   Status de Pentru un prieten foarte drag
32.  *    Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca a fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa.


   Status de Belsug de binecuvantari!
33.  *    Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!


   Status de Craciun fericit!
34.  *    Sa aveti un nou an fericit, cu multe bucurii si mult noroc!   Status de Gand aproape de Craciun!
35.  *    Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.


 

 


   Status de Craciun
36.  *    Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte. Caldura sarbatorilor vine din sufletele noastre! La multi ani!


   Status de Sa aveti pasii calauziti
37.  *    In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!


   Status de Sarbatori fericite tuturor!
38.  *    Cu ocazia sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si fie ca Mos Craciun sa treaca pe la fiecare dintre noi si sa ne aduca ceea ce ne dorim. De asemenea va doresc si un An nou prosper si fie ca in noul an sa va indeplineasca toate dorintele, iar visele sa devina realitate.
Craciun fericit!
La multi ani!


   Status de Craciunul aduce magia sarbatorilor
39.  *    Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!


   Status de sarbatorile vin!!
40.  *    Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .


   Status de E vremea colindelor
41.  *    E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului IISUS cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi Sfinta de CRACIUN, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT !!!


   Status de DIN SUFLET
42.  *    Nu-ti urez decit sa ai parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE.Mai multe Statusuri de Craciun :
1 2   3   4 

 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Craciun 2021, Statusuri de Craciun Frumoase, Statusuri de Craciun Amuzante, Urari De Craciun 2021

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Sms Craciun, Mesaje De Craciun Noi, Urari pentru Craciun, Statusuri de Craciun Scurte 2022, Felicitari De Craciun, Urare De Craciun

Colinzi De Craciun, Urari Pentru Craciun 2022, Sms-uri Pentru Craciun, Urari De Craciun 2023