Statusuri De Craciun

πŸŽ„ Statusuri Sa le ai pe toate
    Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta!
Craciun fericit si Sarbatori fericite!πŸŽ„ Statusuri Fulg de nea
    Cu fiecare fulg de nea
Un strop de fericire,
Cu fiecare Sfant Craciun
Un car de implinire.


πŸŽ„ Statusuri Pentru un prieten foarte drag
    Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca a fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa.


πŸŽ„ Statusuri Belsug de binecuvantari!
    Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!


πŸŽ„ Statusuri Craciun fericit!
    Sa aveti un nou an fericit, cu multe bucurii si mult noroc!πŸŽ„ Statusuri Gand aproape de Craciun!
    Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.


πŸŽ„ Statusuri Craciun
    Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte. Caldura sarbatorilor vine din sufletele noastre! La multi ani!πŸŽ„ Statusuri Sa aveti pasii calauziti
    In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!


πŸŽ„ Statusuri Sarbatori fericite tuturor!
    Cu ocazia sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si fie ca Mos Craciun sa treaca pe la fiecare dintre noi si sa ne aduca ceea ce ne dorim. De asemenea va doresc si un An nou prosper si fie ca in noul an sa va indeplineasca toate dorintele, iar visele sa devina realitate.
Craciun fericit!
La multi ani!


πŸŽ„ Statusuri Craciunul aduce magia sarbatorilor
    Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!


πŸŽ„ Statusuri sarbatorile vin!!
    Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .


πŸŽ„ Statusuri E vremea colindelor
    E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului IISUS cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi Sfinta de CRACIUN, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT !!!


πŸŽ„ Statusuri DIN SUFLET
    Nu-ti urez decit sa ai parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE.


πŸŽ„ Statusuri Urare pentru tine
    Pe la colturi unii spun,
Ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si c-o sa vina,
Sa-ti aduca-n pumni lumina,
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc!Mai multe Statusuri de Craciun :
1 2   3   4


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti sΔƒ citeşti :


Statusuri De Craciun 2024, Statusuri de Craciun Frumoase, Statusuri de Craciun Amuzante, Urari De Craciun 2024

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Sms Craciun, Mesaje De Craciun Noi, Urari pentru Craciun, Statusuri de Craciun Scurte 2025, Felicitari De Craciun, Urare De Craciun

Colinzi De Craciun, Urari Pentru Craciun 2025, Sms-uri Pentru Craciun, Urari De Craciun 2026