Statusuri De Dragoste

   Status de vali
2176.  *    MSJ PT VIATA MEA CLAUDIU:Si maine e o zi...cu lacrimi si suspine,dar trebuie iubire sa invat sa traiesc fara tine...A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta...putini stiu sa iubeasca asa k mine...Iubesc ploaia insa atunci knd devine furtuna....RENUNT.Iubesc soarele insa atunci knd razele ard...RENUNT.TE IUBESC PE TINE...INSA LA TINE...NU VOI RENUNTA NICIODATA!


   Status de mariana
2177.  *    iubirea, iubirea nu se ia cu forta iubirea se castiga,se naste dar niciodata nu se ia cu forta,daca iubesti pe cineva si el nu te iubeste asteapta si rapda pana cand te va iubi


   Status de KRISS
2178.  *    NICIODATA TRANDAFIRI MAI FRUMOS NU INFLORESC,CA ATUNCI CAND DOUA INIMI INTRE ELE SE IUBESC!!!


   Status de mirela
2179.  *    O briza, un val,o adiere,un nor...un sarut magnific,o atingere,o mangaiere;toate se numesc iubire!Emotia este prezenta,tu esti departe,iar eu te visez!


   Status de ioana_papusica
2180.  *    stau pe internet doar de dragula tau,dar tu nici macar nu ma bagi in seama.oricum...ii multumesc lui dumnezeu ca existi!!!!te iubesc!!!


   Status de BLONDINA
2181.  *    LUPTA PENTRU VISUL TAU,CHIAR DACA TE RANESTI PE DRUM!...DRAGOSTEA E CA ZAMBETUL DACA NU O DARUIESTI NU VALOREAZA NIMIK!


   Status de crysty
2182.  *    fac ori ce iubirea mea pentru a putea sa te vad ... in bratele mele yubirea mea te yubesc


 

 


   Status de crysty
2183.  *    fac ori ce iubirea mea pentru a putea sa te vad ... in bratele mele yubirea meab


   Status de victoras
2184.  *    tot cea fost in viata mea odata voi lasa uitarii,ani si ani la rand povara clipa despartirii,n-am sa-ti cer ce nu-mi poti da vreodata n-am sa-ti cer iubirea,n-am sa mai bat la porti inchise iarasi nu-ti feri privirea.


   Status de delia op
2185.  *    "O fata si un baiat candva s-au intalnit si fara a-si da seama s-au si indragostit.
De aici incep mereu iluzii fericite... si tot de aici incep iubirile pierdute.
Caci la inceputuri cand dragostea e mare ti-ai da si sufletul din tine pentru o sarutare
Dar si cateodata sufletul tau plange, cand simti ca-n inima iubitei dragostea se stinge.
Dar dragostea cea mare cere suferinta, iar tu vei suferi cumplit fara a ta vointa.
Caci undeva e scris ca lege pamanteasca... ca oamenii care iubesc, sa-ajunga sa urasca.
Iar daca tu iubesti stapan pe lume crezi ca esti, iar dragostea iti pare o zana din povesti.
Dar alergand buimac in urma fericirii,... vei fi cat lumea si pamantul... scavul iubirii..."


   Status de dor
2186.  *    Fara tine simt ca nu mai vad, numai aud, inima nu-mi mai bate, cu alte cuvinte nu mai traiesc. Fara tine nimic nu are sens, nimic nu ma bucura, toate lucrurile din jurul meu si-au pierdut farmecul. Erai totul pentru mine. Nu pot sa te uit pentru ca fiecare pas, fiecare lucru pe care il faceam, il faceam cu gandul la tine.Tot ce ma-nconjoara imi aduce aminte de tine. Esti asa de frumoasa incat m-i se taie respiratia cand te vad. Toata viata te-am asteptat. Ai venit, m-ai lasat sa te iubesc, mi-ai aratat ce-nseamna sa fi fericit si ai plecat lasand in urma ta un gol. Unde esti? De ce te iubesc asa de mult ? De ce nu pot sa te uit? De ce ti-ai lasat asa de adanc amprentele in mine? De ce ai plecat din viata mea? De ce nu pot sa traiesc fara tine???


   Status de dor
2187.  *    Vreau sa-ti multumesc pentru toate clipele pe care le-am petrecut impreuna. Ai facut din mine cel mai fericit om din lume. Te iubesc!


   Status de dor
2188.  *    De multe ori ma intreb ce insemni tu pentru mine? De fiecare data am un singur raspuns: TOTUL,TOTUL PENTRU CA TE IUBESC CU TOATA FIINTA MEA SI MA GANDESC TOT TIMPUL LA TINE, PENTRU CA IUBESC FIECARE PARTICICA DIN TINE, TOT CE-TI APARTINE, TOT CE TE INCONJOARA SI ARE LEGATURA CU TINE, PENTRU CA ESTI CADOUL MEU DE CRACIUN SI DE FIECARE ZI CAND TE VAD, PENTRU CA ESTI REGINA SI STAPANA INIMI MELE.


   Status de dor
2189.  *    te iubesc asa de mult, incat imi vine sa sarut si urma pasilor tai...


   Status de Ana ptr Cosmyn
2190.  *    TE IUBESC TE IUBESC TE IUBESC TE IUBESC TE IUBESC.......!!!!!!!!!


 

 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri de Dragoste pentru Ea, Statusuri de Dragoste pentru El, Statusuri de Dragoste Scurte, Statusuri de Dragoste Lungi 2021

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Statusuri de Dragoste Sot, Statusuri de Dragoste Sotie, Statusuri de Dragoste Frumoase 2020, Statusuri de Dragoste Haioase, Statusuri de Dragoste Amuzante, Statusuri De Dragoste Si Iubire Haioase 2019

Statusuri de Dragoste Triste, Statusuri De Dragoste pentru Mama, Statusuri De Dragoste pentru Copii, Statusuri De Dragoste pentru Iubit, Statusuri De Dragoste pentru Iubita Mea, Statusuri de Dragoste In Engleza 2022