Statusuri De Dragoste

   Status de alexandra
601.  *    Dragostea nu e o crima....criminalul este cel de care te-ai indragostit


   Status de Alina
602.  *    Cinstea si inteligenta
Sunt mai mult ca frumusetea,
Daca vrei sa fii iubita
Cauta sa fii cinstita.


Daca iubesti frumosul,
Nu ma iubi pe mine
Fiindca sunt altele mai frumoase decat mine
Dca iubesti bogati,
Nu ma iubi pe mine
Fiindca sunt altele mai bogate decat mine,
Daca iubesti IUBIREA
IUBESTE-MA PE Mine SI NIMENI NU TE VA IUBI CA MINE!!!!


   Status de bbddy
603.  *    Nimic nu ma face mai fericit,mai bun,mai vulnerabil decat atunci cand simt trupul tau gol care ma atinge usor,parfumul tau ce imi da fiori.. Indraznesc sa spun si accept caci nu pot ascunde,esti slabiciunea mea,pasiunea mea,iubirea,fericirea,ziua si noaptea,cerul si pamantul,aerul,pulsul...
   Status de allynutza
604.  *    Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte...o viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare...vreau sa te fac sa te simti "cel mai iubit dintre pamanteni"...imi permiti?


   Status de madalinutza
605.  *    Vrei....
Vrei sa....
Vrei sa ne....
Vrei sa ne fu....
Vrei sa ne furam inimile?


   Status de klaudya pt viata mea
606.  *    Uneori cerul uita sa mai planga,deseori o floare uita sa mai infloreasca,o inima uita
sa mai bata,dar eu niciodata nu voi inceta sa ma gandesc la tine.Te iubesc mult nu uita pop


   Status de larisa daca cumva te vei uita cosmine sa
607.  *    Numele tau il voi purta mereu nu esti langa mine si-mi este foarte greu atunci cand esti departe de mine cand vad soarele pe cer eu te vad pe tine strange-ma in brate si spunemi iubirea e o catifea ea te rasfata si te invata sa crezi in ea sati aduci aminte ca unde va departe o dragoste ce.i mare pentru tine se topeste te iubesc.


 

 


   Status de ofurnika
608.  *    Citind ziarul zi de zi am gasit 3 poezii : una scrie TE IUBESC, una scrie : TE DORESC, alta scrie si mai bine : NU TE VOI UITA PE TINE!


   Status de Enny_20
609.  *    Am mandat pe inima ta,procesul va avea loc in pat.Neprezentarea se va pedepsi de la trei pana la cinci ori de sex salbatic.Ce faci?Te prezinti la proces sau executi pedeapsa?


   Status de Enny_20
610.  *    Am incercat sa ating un fulg de nea,dar el s-a topit in palma mea.Am incercat sa numar picaturile de ploaie,dar nu puteam,ele curgeau siroaie.Am incercat sa-ti spun ce simt eu pt. tine,dar n-am putut ,m-am incurcat in rime.Am incercat sa numar clipele petrecute cu TINE,si am reusit....erau atat de putine!


   Status de Enny_20
611.  *    Vreau sa te aud respirand tot mai greu in timp ce buzele mele se plimba pe corpul tau,sa ma topesc in tine in timp ce mainile tale imi mangaie corpul fierbinte.


   Status de Enny_20
612.  *    Cineva mi-a zis ca o zi are 24 de ore,ca o ora are 60 de minute,dar nimeni nu mi-a zis ca un minut fara Tine dureaza o vesnicie!


   Status de costel
613.  *    As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau ca atunci cind vei plÔnge sa alunec pe obrazul tau si sa ajung la buzele tale fermecatoare Y LOVE YOU   Status de DanNy
614.  *    ...Trandafir rosu inchis, te iubeste cine-a scris, tot asa si cititorul, sa iubeasca scriitorul...


   Status de Kata
615.  *    Dintre toate stelele eu te-am ales pe tine,pentru ca ai ceva special ce nicio stea nu poate avea. Ma bucur cand esti fericit si prin fericirea ta eu imi gasesc linistea. Te iubesc enorm de mult!!!!


 

 
Alege de mai jos ce statusuri dore┼čti s─â cite┼čti :


Statusuri de Dragoste pentru Ea, Statusuri de Dragoste pentru El, Statusuri de Dragoste Scurte, Statusuri de Dragoste Lungi 2021

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Statusuri de Dragoste Sot, Statusuri de Dragoste Sotie, Statusuri de Dragoste Frumoase 2020, Statusuri de Dragoste Haioase, Statusuri de Dragoste Amuzante, Statusuri De Dragoste Si Iubire Haioase 2019

Statusuri de Dragoste Triste, Statusuri De Dragoste pentru Mama, Statusuri De Dragoste pentru Copii, Statusuri De Dragoste pentru Iubit, Statusuri De Dragoste pentru Iubita Mea, Statusuri de Dragoste In Engleza 2022