Statusuri De Dragoste

    Status trimis de AncA
❤️️️️ Traiesc cu tine o poveste de dragoste in care tu esti printul fermecat iar eu printesa din castel... te iubesc adanc si neconditionat atatea zile cate voi avea...te voi iubii si dupa moarte...o sa fiu fericita mereu k te`am intalnit si te`am avut,te`am simtit si inca te simt.


    Status trimis de roman_iulian
❤️️️️ Esti cea mai dulce fata pe care am intalnit-o pana acum, eu te iubesc din tot sufletul meu si vreau sa iti spun ca niciodata n-am intalnit o fata ca tine. Te iubesc si te voi iubi incontinoare.


    Status trimis de elena
❤️️️️ mare ,mare si mai mare,in aprilie ma insor mai DOAMNE,eu ma duc la nevasta mea ,e nevasta mea si o iubesc.peste un an sunt tatic,si io sunt ambitios si am sa fac un baiat frumos sa il chem pe salam sa-mi cante melodii din alea scumpe...moare lumea moare,moare am nevasta de valoare asta e elena mea,ce ma mai mandresc cu ea....gata fetelor sa mor in aprilie ma insor


    Status trimis de andreea
❤️️️️ Te iubesc saritear ochi
Pe pereti jugraviti
Ca daca te prind cu alta
Te mananc cartofi prajiti


    Status trimis de alina
❤️️️️ Timpul trece greu cand nu te am aproape, totul e pustiu si trist, doar un singur gand m-alina k te voi vedea candva. Te iubesc nespus de mult ma gandesc numai la tine esti un anger pt. mine vreau sa ma veghezi la noapte.TE IUBESC


    Status trimis de andr33a_97
❤️️️️ Intr-o zi prietenia se intalneste cu dragostea, fiecare se prezinta. Apoi dragostea intreaba prietenia: "Daca exist eu, tu ce rost mai ai? Prietenia raspunde: "eu las un zambet acolo unde u ai lasat o lacrima..."


    Status trimis de Florina
❤️️️️ De ce mai facut la tn sa tin
Si in suflet imi pui amar si venin
Dc ma ranesti,dc mereu ma chinuiesti
Ce mult te iubesc dar tu ma chinuiesti


pt. scumpul meu iubitel Dorinel
Te iubesc mult!    Status trimis de kornell
❤️️️️ in noaptea trista care ne desparte,de vei simtii in jurul tau suspine,sa nu te sperii,e dorul meu care vine sa doarma langa tine.te iubesc puiule.


    Status trimis de Andreica Florina Larisa
❤️️️️ Team cunoscut din intamplare..a fost dragoste la prima vedere...A trecut ceva timp sami dau seama ca team iubit..a trecut ceva vreme ca sa iti dai seama k nu ma vei pierde!Tu esti steaua mea ce straluceste pt mine..Tu esti ingerasul meu care ma vegheaza mereu!!!


    Status trimis de raluka
❤️️️️ cand te-am vazut my-a fost teama sa te plac................
cand te-am placut my-a fost teama sa te sarut.............
cand te-am sarutat my-a fost teama sa te iubesc ................
cand te-am iubyt my-a fost teama sa te pierd .......................
cand te-am pierdut my-a fost teama ca nu te voy may vedea nycyodata.............
de la raluka pt andrey
te iubesc
brusly raluka


    Status trimis de raluca pentru yubitelul ei dulce
❤️️️️ tu esti tot ce siar putea dori o fata,un iubit care sa o iubeasca fara incetare!!! te iubesc ce mai mult yubire pupici dulci!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Status trimis de narcy scumpik
❤️️️️ iubesc doua lucruri fine trandafiri si pe tn trandafiri dimineata iar pe tn toata viata


    Status trimis de georgiana
❤️️️️ Dak cineva va putea scrie
Cu un cub de gheata pe soare
TE IUBESC
Acel cineva te va iuby
Mai mult ca si mine
Ca yo te iubesc
Cum n-am iubit niciodata
Si nici nu am sa mai iubesc


    Status trimis de OANA
❤️️️️ ATUNCI KND UN PICTOR SURD VA PUTEA PICTA SUNETUL UNEI LACRIMI KZAND INTR-O PRAPASTI FARA FUND,ATUNCI DOAR ATUNCI IUBIRE DRAGOSTEA MEA PT TINE SE VA SFARSI.


    Status trimis de lavinia
❤️️️️ iubirea dragostea ie viata luminadragostei o iubire se poate afla prin cel care il iubesti cu adevarat nu cu minciuna se afla iubirea dragostea pluteste in aer , oiubire se afla in lume.

 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri de Dragoste pentru Ea, Statusuri de Dragoste pentru El, Statusuri de Dragoste Scurte, Statusuri de Dragoste Lungi 2024

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri de Dragoste Sot, Statusuri de Dragoste Sotie, Statusuri de Dragoste Frumoase 2023, Statusuri de Dragoste Haioase, Statusuri de Dragoste Amuzante, Statusuri De Dragoste Si Iubire Haioase 2022

Statusuri de Dragoste Triste, Statusuri De Dragoste pentru Mama, Statusuri De Dragoste pentru Copii, Statusuri De Dragoste pentru Iubit, Statusuri De Dragoste pentru Iubita Mea, Statusuri de Dragoste In Engleza 2025