Statusuri de Iertare si Impacare

   Status de lovefiorela
76.  *    Inime mea plange ca nu esti langa mine,numai pe tine te vreau caci tu mi-ai adus fericirea. Nu uita ca te iubesc!!!!!!
Vreau sa fii langa mine si sa iti simt mangaierea ta,vobele tale care m-au facut sa stiu ce e iubrea ,te voi pretui mai mult ca orice.Te iubesc!!!!
Pot sa traiesc fara bani dar fara tine nu pot sa mai traiesc,tu m-ai inavtat sa iubesc,iubirea mea fata de tine nu se va schimba orice s-ar intampla.
Sufletul imi este pustiu si acum iti scriu numai 2 cuvinte,2 juraminte sunt simple si calde din suflet iti vorbesc in liniste noptii iti spun ca TE IUBESC!!!!!
Dragostea este oarba la fel si iubirea mea pentru tine.Iarta-mi gresala si deschide-mi usa inimii tale sa pot sa iti arat adevadata dragoste ce o port pentru tine.
Viata e dulce si amara si cred ca nu incearca dragostea dar eu as vrea sa te scot din visele mele sa te imbratisez si sa nu te mai las sa plec niciodata.
A rasarit pe cer o stea si inca una langa ea si se iubesc la fel ca noi.TE IUBESC MULTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   Status de danutza
77.  *    e greu sa pleci pe drumul vietii,cu inima pustie,e greu sa suferi in tacere,si nimeni sa nu stie,de vei pricepe mai tarziu,sau poate niciodata,vei regreta,asra o stiu,dar totul ti se iarta.


   Status de andreea
78.  *    DACA VEI PLINGE MAI TIRZIU SAU POATE NICI ODATA VEI REGRETA ASTA O STIU DAR NIMENI NU TE IARTA.VEI PLINGE CUM AM PLINS SI EU VEI PLINGE NU DE MINE.VEI PLINGE CA A SUFERIT UN SUFLET PENTRU TINE.SI DACA ALTA ITI VEI GASI MAI DRAGUTA DECIT MINE.TE ROG IUBES-TO NU O DISPRETUI CUM M-AI DISPRETUIT PE MINE.


   Status de luiza special pt iuly fosta mea iubire
79.  *    E greu sa mergi pe calea vietii cu inima pustie sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie.De vei pricepe mai tarziu sau poate niciodata vei regreta asta o stiu caci viata nu te iarta ,vei plange cum am plans si eu si poate nu de mine ,vei plange k a suferit un suflet printre tine.Si dak acum vei pleca ,vei merge-n lumea larga d ce si dorul meu nebun cu tine ar vrea sa mearga ?O clipa as vrea sa te privesc acum la despartire caci eu regret si ma gandesc la marea mea iubire TU!!!(Sper k te voi putea uita vreodata)


   Status de adriana
80.  *    de vei plande intro zi
sau pote niciodata
vei suferi asta o stiu
dar toate ti

se iarta
vei plange cum am plans si eu
vei plange multe zile
vei plange ca ai facut un rau si sufar dupa tine
de alta tu teai agatat
una mai buna decat mine
te rog iubesteo nu o mintii cum mai mintit pe mine
dar de ma vei iuta cumva
pastreazami amintirea
si nu uita k intro zi tiam daruit IUBIRea!!!!:*:((


   Status de Flavyus
81.  *    Tatal nostru din cancelarie, fa-ne noua recreatzia de 30 de minute,schimba-ne noua tot regulamentul.Precum in vacantza, asa si la scoala.Si nu ne lua pe noi duminica de la discoteca si ne iarta noua orele chiulite, precum si noi iertam parintzilor noshtrii ca nu ne dau bani de 3 ori pe zi.Si lasa-ne sa copiem la teze si da-ne noua numai note bune.Si azi, si maine, si poimaine, si in vecii vecilor.AMIN! ..... da-o mai departe sau dak esti tocilar pastreazo..prea tare ca sa nu dau mai departe!


   Status de Theo
82.  *    Windowsul nostru care esti instalat pe hard, Deschide-se ferestre-le tale, Vie crash-ul tau, Ca-n 95 asa si-n 98. Si zilnicele servicepacks da-ni-le noua, Si ne iarta partitiile linux, Asa cum si noi iertam greselile din drivere, Si nu ne du in ecranul albastru, Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni, Caci al tau este tot RAM-ul, Si hardul, Si toti hertzii procesorului, In vecii vecilor, Alt-F4   Status de ochi de inger
83.  *    iarta-ma iubitul meu si intoarce-te la mine,reda-mi din nou iubirea ta si increde-te in mine!


   Status de printessitta
84.  *    ce viata trista am avut sa te iubesc pe tine..sa te iubesc atat de mult iar tu delok pe mine...vei intelege mai tarziu sau poate niciodata;vei regreta.asta...o stiu!dar raul nu se iarta.si chiar de nu m ai fi iubit pastreaza mi amintirea si nu uita k ntr un tarziu,ti am daruit iubirea


   Status de ionela mazur
85.  *    chiar dak viata nu ti a dat c ti ai dorit si sufletul pe care il vrei nu poate fi al tau iarta si uita....:((((Mai multe Statusuri de Iertare :
1 2 3 4 5   6  


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Iertare Si Impacare, Statusuri De Cerut Iertare 2024, Statusuri de Iertare pentru Ea, Statusuri de Iertare pentru Iubit

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri de Iertare pentru Persoana Iubita 2025, Sms de Iertare, Statusuri de Iertare Pt El Haioase, Dragoste, Statusuri de Iertare pentru Mama, Statusuri de Iertare pentru Prieteni 2023