Statusuri De La Multi Ani

   Status de mony
61.  *    LA MUTI ANI CU SANATATE SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI ZILE SENINE SI FERICIRE LA MULTI ANI SA TRAITI :)
      

   Status de KRISTINA
62.  *    SA CALCI MEREU PE TRNDAFIRI SI FLORI NEMURITOARE SA AI IN VIATA TA PRIVIRI CA RAZELE DE SOARE SA AI O VIATA CAN POVESTI CU VISE IMPLINITE SA DARUI CELEI CEO IUBESTI DOAR CLIPE FERICITE LA MULTI ANI
      

   Status de alexutza
63.  *    Bucuria vine din lucruri marunte, linistea din suflet, caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate alaturi de familia ta si cei dragi tie. La multi ani
      

   Status de Amalia-Princess
64.  *    Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!!TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU !!!!TE IUBESC PRINTUL MEU!!!
      

   Status de mimiyuly
65.  *    Mos craciun a plecat, un cadou el ti-a lasat, acum vine anul nou cu un alt frumos cadou, ca un tort mare si dulce, mangaiere iti aduce, cu blatul de fericire si cu crema de iubire! glazurat cu ciocolata ca iar am facut-o lata! si la anul ce vine sa ne revedem cu bine! La multi ani!
      

   Status de deea
66.  *    Ingerii sa te pazeasca,Sfintii sa te ocroteasca,Dumnezeu sa-ti dea tot ce vrei de ziua ta!La multi ani
      

   Status de Monutza
67.  *    Itzi doresc sa mergi pe un drum numit VIATZA, sa te impiedici de un ciob numit NOROC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si sa culegi o floare numita IUBIRE!
      


   Status de adryenutza
68.  *    Inimioare...fluturashi...zambete de ingerashi...trandafiri catifelatzi...bafta-n viatza,bucurii...numai asta-ti pot dori...sa-ai norok si fericire sa ai parte de iubire...sa faci tot ce iti doresti sa iubesti si sa traiesti...sa fii bucuros in viatza sa ai zambete pe fatza...si in incheiere-ti spun ...>>>La Multzi Ani<<< si un gand bun!!!
      

   Status de Cristina
69.  *    Bucuria vine din lucruri marunte,linistea din sufletele noastre,dragostea din inima.Fie ca noul an sa-ti aduca Dragostea,Bucurie si Liniste.
      

   Status de denisa din gaiseni
70.  *    undeva departe la mii de km de tine este cnv kre din knd in knd se mai gandeste la tine si-ti ureaza din adancu sufletului un sincer la multi ani!!!!!!
      

   Status de CRYSTYNA-ELENA
71.  *    Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA,
Sa te impiedici de un ciob numit NOROC,
Sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE,
Si sa culegi o floare numita IUBIRE.
Sa nu uiti ca cineva acolo sus te iubeste,
Iar cineva aici jos tine la tine.
      

   Status de Foxilina
72.  *    Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma,nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot ghida,mergi alaturi de mine pentru a putea inainta prin iubire.
      

   Status de Adriana
73.  *    Valuriile iubirii sa-ti inunde viitorul iar medalionul fericirii sa te insoteasca pretutindeni!La multi ani!!!
      

   Status de botic
74.  *    in ceas din noapte ,cand gongul va bate ,ridica paharul si uita amarul ,ca anul ce vine e numai de bine , la multi ani cu fericire,
      

   Status de adelina
75.  *    Catelus cu parul cret sa ai jeep-ul in cotet si o casa cu piscina si Madonna ca vecina si-o lopata pentru bani LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!
      


Mai multe Statusuri de La Multi Ani :
1 2 3 4   5   6


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De La Multi Ani 2024, Statusuri De La Multi Ani Pentru Iubit, Statusuri De La Multi Ani Pentru Prieteni

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri De La Multi Ani Pentru Mama, Statusuri La Multi Ani Zi De Nastere, Felicitari De La Multi Ani 2023, Mesaje De La Multi Ani 2024, Urari De La Multi Ani 2025

Status De La Multi Ani, Statusuri De La Multi Ani Pentru Iubita, Statusuri De La Multi Ani Pentru Copii, Statusuri De La Multi Ani Pentru Frate, Statusuri Cu La Multi Ani 2026