Statusuri De Mos Nicolae

   Status de Alexandra
15.  *    Ghetutele
Pune-ti ghetutele la ferestra! Mosul e in drum spre tine!   Status de alina
16.  *    Intrebare pentru Mos Nicolae
Mosule, daca las mai multe ghete primesc mai multi bani?   Status de alina
17.  *    Pregateste ghetutele!
Este noaptea lui Mos Nicolae, asa ca pregateste-ti ghetutele. In primul rand spaaalaaa-leeeeeeee!   Status de adda
18.  *    La multi ani!
Cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae iti urez un calduros ôLa Multi Aniö!   Status de Mihaela
19.  *    Cadou
Si pentru ca ai fost fata cuminte mosul o sa-ti aduca un barbat atent, dragut, asa cum iti doresti si meriti...Cu toata dragostea


   Status de alina
20.  *    Mosu incarcat intreaba!
Ho,ho,ho - ati fost cuminti dragii mosului? Ati curatzat cizmulitzele frumos, le-ati parfumat (ca sa nu lesine mosul) si le-ati pus la usa? :) Ia sa spuneti acum - cine a fost cuminte si a primit cadouri si cine nu? :)
   Status de Alyze
21.  *    visul implinit
Ceea ce imi doresc mie iti doresc si tie si voua tuturor!
Este momentul in care ceea ce ne dorim devine realitate prin intermediul visului sau prin intermediul celui drag!
Ceea ce stiu este ca dorinta ti s-a indeplinit! Esti sanatos, fericit, inconjurat de cei dragi? Atunci Mos Niculae a venit!
 

 


   Status de andreea
22.  *    La multi ani!
Cu ocazia acestei sarbatori fericite iti urez La Multi Ani si tot ce iti dorescti. Fie ca Domnul sa-ti lumineze calea si sa-ti fie numai bine in viata. Sper ca de ziua ta vei fi foarte fericita si iti urez iubire pentru totdeauna. Te pupik.
   Status de Beatrix
23.  *    LA MULTI ANI
Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.
   Status de Beatrix
24.  *    Dorinta
Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!
   Status de Alexandra
25.  *    Ce-mi doresc de Mos Nicolae
Daca tu ai incapea intr-o ghetuta si copilasul nostru scump in alta ghetuta, tot ce as avea nevoie pe lumea asta ar fi o pereche de ghetute... Va iubesc!
   Status de Lorie
26.  *    Sa fim mai buni!!!
In fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufltele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmsofera e schimbat - se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" - cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.
Iti doresc ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.
Lumina in suflete si multa sanatate.


   Status de adda
27.  *   
Sfantul Nicolae
Fie ca Sfintele Sarbatori de Iarna sa iti aduca numai LUMINA si IUBIRE in casa! Multa sanatate si fericire! Si iubire! Cat cuprinde! (de la mine cata vrei! :* ) Te pup!
   Status de Bianca
28.  *    Zambeste, nu esti singur!
Lustruieste-ti ghetele si dupa... mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Mos Nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna... sa le imparti apoi in stinga si in dreapta:) Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!


Mai multe Statusuri de Mos Nicolae :
1   2   3 4 

 
Alege de mai jos ce statusuri dore┼čti s─â cite┼čti :


Statusuri de Mos Nicolae 2021, Urari de Mos Nicolae, Mesaj Pentru Mos Nicolae, Sms Mos Nicolae 2021

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Felicitari Mos Nicolae, Poze Mos Nicolae, Imagini Mos Nicolae, Felicitare Mos Nicolae, Poezi Mos Niculaie, Poezii Pentru Mos Nicolae 2022