Statusuri De Paste

   Status de Foxilina
11.  *    16 iepurasi..8 se spioneaza,5 sunt la somnic si frumos viseaza ,2 mai albiori dau cadouri de sarbatori...iar ultimul a citit...un nou Paste Fericit! Hristos a Inviat!
      

   Status de Felicitari
12.  *    SARBATORI FERICITE 😇️️ Sfintele Sărbători sa va încarce sufletul de pace si credința, sa va umple casa de lumina si sa va aducă mai aproape de cei dragi 😇️️ PASTE FERICIT 😇️️
      

   Status de Ade
13.  *    In noaptea de inviere cand toata lumea sta in Biserica la slujba, cand canta cocosii, Dumnezeu vine pe pamant si ne pune sa spunem hristos a inviat si sa ciocnim ouale rosii.
      

   Status de Ela
14.  *    Dumnezeul nostru IUSUS HRISTOS.....a fost biciuit si răstignit pentru noi cu cruzime si răutate de niște ființe pe care le numim oameni ... sper ca aceasta sa fie o lecție de viata pentru noi toți 😇️️ HRISTOS A INVIAT 😇️️
      

   Status de Emma
15.  *    Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii !!!
      


   Status de Sarbatori de Paste
16.  *    Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit !!!
      

   Status de Invierea Domnului
17.  *    Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu! Paste fericit !!!
      

   Status de Sarbatoarea Pastelui
18.  *    Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat !
      

   Status de De Paste
19.  *    Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
Hristos a Inviat!
      

   Status de Sfintele Pasti
20.  *    La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete. HRISTOS A INVIAT ! ! ! OO rosii sa ciocnim. PASTE FERICIT ! ! !
      


Mai multe Statusuri de Paste :
1   2   3 4


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Paste 2024, Urari De Paste, Sms De Paste, Poezii De Paste, Sms De Paste, Statusuri De Paste Haioase

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri De Pasti 2024, Urari De Paste 2024, Poezii De Paste, Statusuri De Pasti, Urari De Pasti, Statusuri Paste 2025

Statusuri De Paste Amuzante 2023, Statusuri Paste 2026, Cele Mai Frumoase Statusuri De Paste In Engleza 2022, Statusuri De Paste Cu Prostii 2026