Statusuri De Paste

   Status de Lumina si caldura
21.  *    Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze gandurile si sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. PASTE FERICIT !!! HRISTOS A INVIAT !!!
      

   Status de Mantuitorul
22.  *    Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit ! ... tie si familiei tale
      

   Status de Sarbatori Fericite
23.  *    *** SARBATORI FERICITE *** Sfintele Sarbatori sa va incarce sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi! *** PASTE FERICIT ***
      

   Status de Ziua Invierii
24.  *    Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.
HRISTOS A INVIAT!
      

   Status de Osana
25.  *    Osana glorie marire s-a rupt al mortii bold de fier Isus e iar in stralucire e liber drumul catre cel ,a InviAt Speranta vietii ,a Inviat precum a spus ,de acum in zorii diminetii ,rasare un soare Isus ,E sarbatoare in cetate ,E sarbatoare pamant caci ne-a rascumparat din moarte pentru vecie Isus cel Sfant ,a Inviat si in toata lumea rasuna acest salut frumos ,din gura in gura toti sa spuna: A INVIAT Isus Hristos !! Sarbatori fericite !
      


   Status de Pastele
26.  *    Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. El si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind alaturi de Craciun un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie. Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa intotdeauna mai exista o sansa de mantuire cat si de traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!
      

   Status de A venit timpul
27.  *    A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
      

   Status de Hristos a inviat!
28.  *    Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!
      

   Status de Paste Fericit
29.  *    Paste fericit si cele mai multe urari de bine.
      

   Status de Intreaga crestinatate isi primeneste
30.  *    Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a sluji luminii si binelui. Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui. Hristos a inviat!
      


Mai multe Statusuri de Paste :
1 2   3   4


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Paste 2024, Urari De Paste, Sms De Paste, Poezii De Paste, Sms De Paste, Statusuri De Paste Haioase

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri De Pasti 2024, Urari De Paste 2024, Poezii De Paste, Statusuri De Pasti, Urari De Pasti, Statusuri Paste 2025

Statusuri De Paste Amuzante 2023, Statusuri Paste 2026, Cele Mai Frumoase Statusuri De Paste In Engleza 2022, Statusuri De Paste Cu Prostii 2026