Statusuri De Prietenie

   Status de Sabynutza
121.  *    Complimentele nu ma ridica
Criticile nu ma doboara
Sunt cea ce sunt
Nu cea ce vrei tu sa fiu !!*
   

   Status de Cosmii`
122.  *    Prietenia Este Curcubeul Ce Inconjoara Pamantul!
   

   Status de de
123.  *    Cat te iubesc sti doar tu ,
Cat te voi iubi stiu daor eu,
Cat de mult te iubesc stie putina lume,
Cat vom fi impreuna nu se stie.......
   

   Status de yubyta
124.  *    Nu rupe firul unei prietenii,caci chiar daca il legi din nou ,nodul ramane.....
   

   Status de Lucyana
125.  *    Un gand....un vis...o dorinta..tristete....bucurie..Fiecare dintre noi le simte,le traieste si doreste la un moment dat sa le impartaseasca!Vrem sa iubim,sa fim iubiti.Si totusi parca exista ceva mai profund,ceva mai trainic ,ceva ce ne da cu adevarat putere,ceva ce nu ne lasa sa ne descurajam,ceva ce ne da,pana la urma, aripi sa visam din nou...Sa fie acest lucru prietenia?Pentru fiecare dintre noi,prietenia inseamna ceva,fiecare ii da valente diferite.Si totusi,pentru cei mai multi,prietenia inseamna de cele mai multe ori,TOTUL...."Prieteni adevarati nu vor nimic de la tine,in afara faptului ca vor sa fie langa tine,sa se simta bine in prezenta ta!"...deci aminteste-ti de prietenii de care poate ai uitat!!
   

   Status de ELENA C
126.  *    CAIET AL ANILOR DE VIS PRIMESTE_MA SA SCRIU IN TINE,SA PLANG IN VECHIUL PARADIS TRISTETEA TIMPULUI CE VINE.IAR DACA VREI SA ITI AMINTESTI CA AM FOST COPII ODATA,TOT IN ACEST CAIET VEI GASI ADOLESCENTA TOATA
   

   Status de vyo
127.  *    Ai castigat sau ai pierdut, nu te opri din drumul inceput, lupta sperand ca intr-o zi, tot ce-ti doresti se va implini, regreta doar timpul pierdut, tot ce puteai sa faci si n-ai facut!
   


   Status de Vyo
128.  *    Sa razi cand inima iti plange, sa speri atunci cand crezi ca nu mai poti invinge, sa ai curajul sa spui DA sa ai curajul sa spui NU si-n fiecare clipa grea sa ai puterea sa fi TU!
   

   Status de Nicol3tta
129.  *    Daca strigi si nimeni nu ii raspunde ,sa nu crezi niciodata ca esti singur .UNDEVA NU DEPARTE CINEVA ,TE AUDE .
   

   Status de Nicol3tta
130.  *    Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva ,acel cineva nu e de ajuns pentru tine .
   

   Status de Laurick
131.  *    Un prieten bun iti vede prima lacrima curgand,a doua o sterge,a treia o opreste
   

   Status de iubitika
132.  *    Nu iubi un fotbalist
Ca-i un lucru foarte trist
Dupa ce te-a sarutat
Si-a luat mingea si-a plecat.
   

   Status de bilea andreea
133.  *    Somnoroase profesoare pe la clase se aduna se ascund dupa catedre noapte buna!!!!!!Si elevi toti suspina catalogul negru tace chiar si creta de pe tabla somnu-si face iese un elev la tabla printre cifre sa se-n scrie fieti 10 aproape lasa profu' sa se culce peste a fizici probleme elevul sterge tabla luna totul ţi vis si armonie cand se suna.
   

   Status de Kinezu
134.  *    Fiecare are dreptul la o a 2-a sansa , fiecare incearca sa-si reconstruiasca ceea ce a realizat prabusindu-se de fiecare data cand face vre-o greseala, tot impul dar nu fiecare sunt in stare sa-si dea seama ca ceea ce sta la baza unei cladiri noi a realizarilor sale e doar o prietenie compusa dintr-un grup restrans,un anturaj care , fiecare-n parte e diferit.Daca ai gasit prietenul potrivit acum gandeste-te cum v-a fi cand v-a trebui sa ii dai a 2-a sansa ..
   

   Status de likutza_ta
135.  *    Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir ,nu-i realizezi frumusetzea pana nu se ofileste....:(
   


Mai multe Statusuri de Prietenie :
1 2 3 4 5 6 7 8   9   10 11 12 13 14 15 16 17 18


 
 
Alege de mai jos ce statusuri dore┼čti s─â cite┼čti :


Statusuri De Prietenie 2024, Statusuri Prieteni Adevarati, Statusuri Prieteni Falsi, Statusuri Prieteni Buni

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri Pentru Prieteni Dragi, Statusuri Pentru Prieteni La Multi Ani, Statusuri Pentru Prieteni, Statusuri Prieteni Tradatori, Statusuri Prietenie Adevarata 2025