Statusuri De Revelion 2022

   Status de Previziuni meteo
15.  *    Previziuni meteo de revelion 2009: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari…te sfatuim sa inchizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit


   Status de La multi ani
16.  *    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit!


   Status de A mai trecut un an
17.  *    A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.


   Status de Un An Nou fericit!
18.  *    Va doresc de 2010 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!


   Status de In contul tau
19.  *    In contul tau nr 200.. la banca “viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate,dragoste si bucurii!Bucura-te atunci cand il vei goli…! La Multi Ani 200.. !


   Status de Mireasa tuturor vremurilor
20.  *    Mireasa tuturor vremurilor ne deschide portile inimii catre armonie si intelegere si ne primeste in feeria Sfintelor Sarbatori cu credinta ca nimic nu va putea umbri vreodata stralucirea Nasterii Domnului. Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gandurile noastre de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!


   Status de E cumpana dintre ani!
21.  *    E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!


 

 


   Status de La multi ani cu veselie
22.  *    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!


   Status de Bucuria si linistea
23.  *    Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.


   Status de An imbelsugat
24.  *    Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!


   Status de Pentru fiecare zambet
25.  *    Pentru fiecare zambet ce te va face sa te simti bine, Pt fiecare vis indeplinit, Pt fiecare sarut ce-ti va incalzi inima…eu iti spun La Multi Ani pt Noul An plin de surprize si momente frumoase…


   Status de Noul an
26.  *    Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!


   Status de Noul an sa-ti aduca fericire
27.  *    Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit


   Status de Acum cand timpul sta
28.  *    Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
sanatate, belsug şi impliniri.Mai multe Statusuri de Revelion :
1   2   3 4 

 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Revelion 2022 Amuzante, Statusuri De Revelion 2021, Urari De Revelion Haioase 2022

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Sms De Revelion 2022, Statusuri De Revelion In Engleza 2020, Statusuri De Anul Nou, Statusuri Pentru Revelion 2023, Statusuri De La Multi Ani 2022