Statusuri De Revelion 2025

🍾 Statusuri cu Previziuni meteo
    Previziuni meteo de revelion 2023: prevazut o furtuna de pupici si îmbrățișările sfătuim sa închizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit


🍾 Statusuri La multi ani
    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit!


🍾 Statusuri cu a mai trecut un an
    A mai trecut un an, sa-ți amintești cu placere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu încredere de tot ce nu ai reușit. Fii mandra ca ai rămas același suflet cald.


🍾 Statusuri Un An Nou fericit!
    Va doresc de 2023 ori cate 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracție, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!


🍾 Statusuri din contul tau 2023
    In contul tău nr 2023 ... la banca "viață" am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste si bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Multi Ani 2023 !


🍾 Statusuri Mireasa tuturor vremurilor
    Mireasa tuturor vremurilor ne deschide portile inimii catre armonie si intelegere si ne primeste in feeria Sfintelor Sarbatori cu credinta ca nimic nu va putea umbri vreodata stralucirea Nasterii Domnului. Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gandurile noastre de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!


🍾 Statusuri E cumpana dintre ani!
    E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!🍾 Statusuri La multi ani cu veselie
    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!


🍾 Statusuri Bucuria si linistea
    Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.


🍾 Statusuri An imbelsugat
    Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!


🍾 Statusuri pentru fiecare zambet
    Pentru fiecare zâmbet ce te va face sa te simți bine, Pentru fiecare vis îndeplinit, pentru fiecare sărut ce-ți va încălzi inima eu îți spun La Multi Ani pentru Noul An plin de surprize si momente frumoase !


🍾 Statusuri Noul an
    Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!


🍾 Statusuri Noul an sa-ti aduca fericire
    Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit


🍾 Statusuri cu timpul care sta
    Acum când timpul sta sa-si împartă trupul intre vechi si nou,
Când colindul își pregătește cu emoție armoniile,
Când magii străbat distantele pentru clipa cea de taina,

Acum, după Sfânta porunca a datinii străbune,
Îți încredințez gândurile frumoase de calde urări de fericire,
Sănătate, belșug și împliniri.Mai multe Statusuri de Revelion :
1   2   3 4


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Revelion 2025 Amuzante, Statusuri De Revelion 2024, Urari De Revelion Haioase 2025

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Sms De Revelion 2025, Statusuri De Revelion In Engleza 2023, Statusuri De Anul Nou, Statusuri Pentru Revelion 2026, Statusuri De La Multi Ani 2025