Statusuri De Revelion 2022

   Status de De sfintele Sarbatori
29.  *    De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.


   Status de Un an nou
30.  *    Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!


   Status de La multi ani
31.  *    La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!


   Status de Fie ca sarbatorile de iarna
32.  *    Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!


   Status de Inchide ochii
33.  *    Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!


   Status de Mult belsug si sanatate
34.  *    Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!


   Status de Treci peste ce-a fost
35.  *    Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani


 

 


   Status de Anul care vine
36.  *    Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!


   Status de Anul se apropie de sfarsit
37.  *    Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de tine, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de tine. Te iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa ne aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine. Iti urez cele mai fericite sarbatori!


   Status de Un an greu pentru mine
38.  *    Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca ai fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de anul nou. La Multi Ani!


   Status de Ninge si cumpana anilor
39.  *    Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!


   Status de Ganduri de Anul Nou
40.  *    Fie ca anul 2010 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!


   Status de Mesaj pentru anul 2010
41.  *    Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2010!


   Status de Multe urari de Anul Nou
42.  *    10, 100, 1000 urari de Anul Nou!Mai multe Statusuri de Revelion :
1 2   3   4 

 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Revelion 2022 Amuzante, Statusuri De Revelion 2021, Urari De Revelion Haioase 2022

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Sms De Revelion 2022, Statusuri De Revelion In Engleza 2020, Statusuri De Anul Nou, Statusuri Pentru Revelion 2023, Statusuri De La Multi Ani 2022