Statusuri De Revelion 2025

🍾 Statusuri pentru un Tata bun si o Mama iubita
    Tata bun, mama iubita
Azi e ziua potrivita
Sa va spun ce va doresc
Sa v-arat cat va iubesc
Va doresc întâi de toate,
Un an nou cu sănătate,
Voie buna, trai ușor,
Bucurie si mult spor.
La Multi Ani!


🍾 Statusuri Un an nou
    Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!


🍾 Statusuri La multi ani
    La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!


🍾 Statusuri Fie ca sarbatorile de iarna
    Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!


🍾 Statusuri Inchide ochii
    Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!


🍾 Statusuri Mult belsug si sanatate
    Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!


🍾 Statusuri Treci peste ce-a fost
    Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani🍾 Statusuri Anul care vine
    Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!


🍾 Statusuri Anul se apropie de sfarsit
    Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de tine, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de tine. Te iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa ne aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine. Iti urez cele mai fericite sarbatori!


🍾 Statusuri Un an greu pentru mine
    Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca ai fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de anul nou. La Multi Ani!


🍾 Statusuri Ninge si cumpana anilor
    Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!


🍾 Statusuri si Ganduri de Anul Nou
    Fie ca anul 2023 sa îți aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate si mărire de salariu!


🍾 Statusuri cu Mesaj pentru anul nou 2023
    Daca toată lumea îți dorește ca aceasta zi sa fie una minunata, eu îți urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa îți umple sufletul de voie buna! La multi ani 2023 !


🍾 Statusuri Multe urari de Anul Nou
    10, 100, 1000 urari de Anul Nou!Mai multe Statusuri de Revelion :
1 2   3   4


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri De Revelion 2025 Amuzante, Statusuri De Revelion 2024, Urari De Revelion Haioase 2025

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Sms De Revelion 2025, Statusuri De Revelion In Engleza 2023, Statusuri De Anul Nou, Statusuri Pentru Revelion 2026, Statusuri De La Multi Ani 2025