Statusuri De Sarbatori

   Status de Sărbători Fericite
15.  *    Sărbători Fericite şi zile însorite. un pahar de vin şi zapda din plin


   Status de Sărbători Fericite
16.  *    Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos. să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos


   Status de Sărbători Fericite
17.  *    Sărbători Fericite şi să petreci în neştire. să ai pe veci iubire şi-n casă Fericire!!!


   Status de Moşul cu sacul plin
18.  *    Să vă fie casa. casa cu bucate noi pe masă. Moşul cu sacul plin şi un drum în viaţa cât mai lin. Fericire câtă vreţi şi sănătate pentru toţi. Iar la anul care vine să vă fie şi mai bine.


   Status de sărbători de iarnă
19.  *    Să te bucuri de aceste sărbători de iarnă cum nu te-ai bucurat niciodată. să ai o masă încărcată. bani ca niciodată şi casa luminată!!!


   Status de La Mulţi Ani!!!
20.  *    Să daţi cât mai multe mesaje celor dragi despre Sărbătoarea Naşterii Domnului. să vă aducă alături de cei dragi în jurul unei mese îmbelşugate şi să aveţi un An Nou de mii de ori mai bun decât cel care a trecut.La Mulţi Ani!!!


   Status de Sărbători Minunate
21.  *    Să aveţi parte de Sărbători Minunate pline de Bucurie alături de cei dragi şi împliniri pe toate planurile în noul An! Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!”


 

 


   Status de Crăciun şi un Revelion extraor
22.  *    Să ai cele mai frumoase sărbători de Crăciun şi un Revelion extraordinar. 1000 de cadouri să primeşti dintre care unul fenomenal


   Status de Mesaje de Sărbători
23.  *    O să-ţi dau Mesaje de Sărbători. un buchet de flori. un pupic care să-ţi trezească fiori şi o maşină de Sărbători


   Status de Noul An
24.  *    Nu îţi doresc ca Noul An să îţi aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor. ci să ai puterea de a le face faţă atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţă!


   Status de Un An Nou
25.  *    Nou este anul ce vine. noi sunt visele noastre. noi sunt dorinţele nostre. noi sunt spiritele noastre. dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!


   Status de Moş Crăciun
26.  *    Moş Crăciun bate la uşă. scoate mâna din mănuşa. şi va da din palma lui darurile cerului. lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!!!


   Status de Momentele speciale
27.  *    Momentele speciale ale sfârşitului de An să-ţi aducă veselia în casă. bani în buzunar şi poate un Mertzan


   Status de Cadouri de pe Păm?nt
28.  *    Mesajul meu de Sărbători are un singur gând. vreau să te felicit pentru Premiul Nobel Petnru Cele mai Frumoase Cadouri de pe PământMai multe Statusuri de Sarbatori :
1   2   3 

 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri de Sarbatori 2021, Sms de Sarbatori, Urari de Sarbatori Fericite 2021

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Statusuri de Sarbatori Fericite, Statusuri Despre Sarbatorile de Iarna 2021, Statusuri de Sarbatori Triste, Statusuri Sarbatori de Iarna 2021

Mesaje de Sarbatori, Statusuri Pentru Sarbatori, Uraturi De Sarbatori 2020, Sms-uri De Sarbatori, Felicitari Animate De Sarbatori 2022