Statusuri De Sfantul Valentin

    Status trimis de adda
❤️️️ De Valentine's Day
De Valentine's Day, pune-ti 1 dorinta pentru VISE, ca acestea sa-ti lumineze cerul; a 2-a pentru FERICIRE, sa-ti faca inima sa tresare; si a 3-a pentru IUBIRE sa-ti invaluie intreaga zi. HAPPY VALENTINE'S DAY!
    Status trimis de alina
❤️️️ Azi, maine, pentru totdeauna: Te iubesc!
Te-am intalnit atunci cand nu mai stiam ce e cu mine, imi era teama sa spun lucrurilor pe nume, imi era teama sa iubesc. Ai venit intr-o iarna obisnuita, ce nu promitea nimic... insa din acel moment... am stiut ca te iubesc. Iti multumesc ca existi, si sa sti ca... azi, maine, pentru totdeauna... TE IUBESC!!!


    Status trimis de marina
❤️️️ Azi când e Sfântul Valentin 2022 ❤️ să ști că undeva, cineva se gândește la zâmbetul tău si se bucură de prezenta ta in viata sa. Așa ca atunci când ești singură, adu-ți aminte ca cineva, undeva, se gândește la tine ❤️ Îți urez un cer senin, Sănătate si Iubire ❤️Mai multe Statusuri de Sfantul Valentin :
1 2 3 4 5   6  


 
 
Alege de mai jos ce statusuri doreşti să citeşti :


Statusuri de Sfantul Valentin 2024, Urari de Valentines Day Amuzante, Mesaje de Sfantul Valentin Triste, Statusuri De Sf Valentin

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Statusuri De Valentines Day, Statusuri De Ziua Indragostitilor, Statusuri Sf Valentin, Mesaje Valentine's Day

Sms De Sfantul Valentin, Poezii De Sfantul Valentin 2024, Mesaj De Sfantul Valentin, Sms De Ziua Indragostitilor, Urari De Sfantul Valentin 2025